Sparkol Help

Topic not covered?

Start a new topic

FLV output in version 2.0

Hey - i am having trouble outputting in the FLV format. 

 Could it be related to the new version? - and is there a fix?

Thanks 

Can you describe the symptom more specifically?

if it is just freezing or crashing:

official thread about crashes: http://help.videoscribe.co/support/articles/1000033705-crashing-and-freezing-videoscribe-free-pro-and-edu
unofficial thread about avoiding crashes: http://help.videoscribe.co/support/discussions/topics/1000023738

-Mike (videoscribe user)


 

Thanks for your reply Mike.. it's freezing while "preparing video information" .   


see attachment


BR


Also read this thread: version 2 known bugs


-Mike (videoscribe user)

 

Hi Morten,


I am converting this to a support question and we will be in touch soon


Andy

Andy,

This is happening with me as well. When rendering an FLV file it just hands of the preparing video screen.  I am on V2


Norman

Hi Norman, sorry you have this problem.

I would at first try and restart VideoScribe and try again.

If that does not resolve your issue, we may need to take a look at the Scribe.

Can you save a copy of it to your online directory (Cloud).

Once you have done this please raise a ticket and let us know the name of scribe..

It will also be helpful to know the following info:

Does .MOV and .WMV render works?

What resolution are you trying and if changing to another resolution resolve?

Is this the only Scribe effected e.g. if you create a short scribe with a couple of images, do you get the same issue?


Please provide these details and raise a ticket using this link - http://help.videoscribe.co/support/tickets/new


Thanks, Joe

Hey...According to videoscribe support team it is a bug and will be fixed in version 2.02

Looking very much forward to be able to do FLV output!


BR

Morten 

Hi Morton,

Yes, this seems to be an issue specifically with Mac's.

You should be able to render in other formats and we are currently working on version 2.0.2

Thanks, Joe

It is happening in Windows 8.1 as well. BR Norman

Hi Norman, 

We have not had this happening in Windows.

If it is, can you follow the advice in my previous reply to you?


I would at first try and restart VideoScribe and try again.

If that does not resolve your issue, we may need to take a look at the Scribe.

Can you save a copy of it to your online directory (Cloud).

Once you have done this please raise a ticket and let us know the name of scribe..

It will also be helpful to know the following info:

Does .MOV and .WMV render works?

What resolution are you trying and if changing to another resolution resolve?

Is this the only Scribe effected e.g. if you create a short scribe with a couple of images, do you get the same issue?


Please provide these details and raise a ticket using this link - http://help.videoscribe.co/support/tickets/new


Thanks, Joe


Hi Joe Yes that is what you suggested before. Your workaround does fix it but there is clearly a problem with rendering FLV files. It is not causing me and problems as I was only curious about the file size.

Hi Norman, I believe specific and adding a soundtrack with silence resolves it. The majority of user do use a sound track so would not have this issue.

If this is the scenario you're still encountering. I would suggest adding the sound track as previously advised.

If it is another issue, please let me know.

Thanks, Joe


Login to post a comment